Stichting Suvadra voor hulp aan elk kind

Publicaties

Publicatie 2013
Publicatie 2011
Publicatie 2010
Publicatie 2009
 • Remco en Petra na 12.684 fietskilometers in Bhaktapur, Nepal
  Harlinger Courant 17 november 2009
  lees nu verder ...

Publicatie 2008
 • 'Ik ben hier, maar zit eigenlijk nog in Nepal'
  Vier maanden liep Suzanne Kleyweg stage in Swarga, een tehuis voor lichamelijk gehandicapte kinderen in Nepal.
  lees nu verder ....
 • Elfstedentocht sportief op de fiets 12 mei 2008
  lees nu verder ....

 • Kaarsenwinkel OBS De Komeet groot succes
  lees nu verder .....

Publicatie 2007
 • Wie is Joyce van Rijen? Vrijdag 20 juli 2007 - Werd 35 jaar geleden geboren in Etten-Leur. Studeerde in 1996 af in Amsterdam in kind - en jeugdpsychologie.


  Heeft tien jaar op het hoogste niveau bij vereniging Push in Breda gehockeyd en twee jaar in de hoofdklasse. Richtte in 2006, samen met haar zakelijke partner Khrishna, in Bhaktapur Nepal, het kindertehuis Swarga op voor lichamelijk gehandicapte kinderen. Kreeg dit jaar de BN/DeStem Ontwikkelingsprijs uitgereikt. Is vanaf mei tot 7 augustus 2007 terug in Nederland.


  'Je moet je tijd niet verkwanselen' door Trudie Nihot

  Lees nu het eerlijke vraaggesprek - BN/de Stem

   

 • BN/De Stem ontwikkelingsprijs gewonnen Belangrijke waardering voor Suvadra BREDA!

  Eens per twee jaar beloont dagblad BN/De Stem een project uit haar verspreidingsgebied zuidwest Nederland met de ontwikkelingsprijs.

  In 2007 werden bijna honderd goede doelen aangemeld. Een onafhankelijke jury, die uit deskundigen bestaat, heeft het beoordelingskarwei geklaard en de winnaar van deze editie aangewezen. Uiteraard tot groot enthousiasme van iedereen, die Suvadra een warm hart toedraagt, werden de inspanningen van Joyce van Rijen in Nepal tot laureaat uitgeroepen. Vijfduizend euro, onbetaalbare publiciteit en tot medio 2009 HET goede doel. Dat de ex-shorttrackkampioene Monique Velzeboer die de bij de ontwikkelingsprijs horende sculptuur uitreikte, maakte het extra speciaal. Journalist Wim van de Broek werd door de krant naar Nepal gestuurd om polshoogte te nemen en zijn verhaal in de krant van 16 juni 2007 kreeg de veelzeggende kop “Mama Joyce in de hemel van Swarga”. Het verhaal geeft een goed beeld van datgene wat er in Bhaktapur gebeurt. Mooie foto’s illustreren bovendien het geluk, dat op het levenspad van een aantal Nepalese gehandicapte kinderen is gekomen.

  Lees nu het uitvoerige verslag van
  BN/de Stem over MAMA Joyce!