Stichting Suvadra voor hulp aan elk kind

Nieuws
Nepal juni dag 4

Dag 4
De hele dag een auto tot onze beschikking gehad om kinderen van de schoolsupport te bezoeken. Eerst een aantal in Bhaktapur, daarna naar
Kathmandu. We hebben bezocht: Samana Gharti Magar, zit nu in klas 2, ze gaat goed.

Read more...
 
Aardbeving Nepal 2015

update 14 mei 2015 - Houdt het nog op!

Wederom was er een grote aardbeving in Nepal, dit keer lag het epicentrum meer naar het oosten, in de buurt van de Mount Everest. Al onze kinderen, staf en familie en vrienden zijn ok, maar zijn erg geschrokken en ontzettend bang. Ze vragen zich continu af of het nu echt voorbij is. Het is niet te bevatten wat ze doormaken. We denken veel aan ze en hopen dat de wederopbouw snel kan beginnen en het normale leven weer enigszins op gang kan komen.
Ik kan niet wachten tot juni... Joyce

Read more...
 
Joyce in Nepal juni 2015

Hoi allen,
Ik ben inmiddels in Nepal aangekomen en mijn intrek genomen in Shiva Guesthouse in Bhaktapur.
Ik heb besloten om een soort dagboekje bij te houden, omdat er zoveel op me afkomt wat ik allemaal niet wil vergeten te vertellen. De eerste dag gisteren stond in het teken van ontmoetingen met Shova, Naresh en de mensen van onze partnerorganisatie Voice for Equal Opportunities, Suman, Sanu Babu en Sunita. Gisteren ook twee van de drie kinderen gezien die wij supporten op de dovenschool; Deepa Lama-Shrestha en Una Chaguthi. Zij maken het goed.

Read more...
 
EEN BIJZONDER MENS

RIA VAN DER LOGT; EEN BIJZONDER MENS

"Alweer meer dan tien jaar geleden mocht ik een lezing verzorgen bij het toenmalige Vrouwengilde van Etten-Leur, het huidige Vrouwenprofiel. Een andere spreker was uitgevallen, dus hals over kop moest ik een presentatie in elkaar draaien en wat foto's op een USB-stick zetten.

Read more...
 
Nieuwsbrief februari 2015

Read more...
 
«StartPrev12345678910NextEnd»

Page 4 of 13